Parikan

Arsip Parikan 6 Juni 2014

  • ana kawat nemplok neng kayu, ana uler nemplok neng watu. Muga-muga kuwat imanku, saben dina weruh followers sing ayu-ayu. #parikan
  • mangan soto, soto babat. yen angel jodho mbok diruwat. #parikan
  • Bengi2 ketemu sekar lagi mangan dele, ra po2 ra duwe pacar neng twitter akeh tunggale #parikan — @rezharoby, 2013.
  • yu sri nggoreng tempe, skripsimu piye kabare? #parikan
  • RT @victor_513: nangis mimbik nyawang koco, bacut mbribik ditikung konco #parikan
  • dandan klimis nyangking tas, fotomu manis mbareng ketemu suarane ngebass. *kula bambang, mas* #parikan
  • RT @afidaputri24: ana banyu netes nelesi kacu, aku nyet ora ayu nanging tresnaku ora KECU #parikan
  • marut klapa gawe santen dinggo janganan, nek wis kandha tresna kuwi mbok ya sing tenanan. #parikan
  • waiki.. RT @iramanadi: Mangan mi bumbune keri, ra entuk ati yo minimal pipi #parikan
  • disewakne nggo futsal nek atine amba. RT @victor_513: golek tombo tekan eromoko, atiku ombo nunggu koe rondo #parikan
  • kasepuhan united. RT @dianayuvs: Entuk bulus seko pak bowo, Mas e bagus jebul angkatan tuwo #parikan
  • RT @rezharoby: Gawe jamu roso asem, esemmu marake aku kesengsem #parikan
  • pakdhe bowo macul neng sawah sisih kiwa, witing tresna jalaran saka mention saben dina. #parikan
  • :( RT @dianayuvs: Kirik ucul di oyak Didik, Singku macul po tau enek regane dik? #parikan
  • wuelok! RT @rullyap: dolanan dadu nganti ngantuk, ngombe wedang karo liyane. sanajan atiku kudu remuk, sing tak sayang tetep kowe #parikan
  • disun sing suwe.. RT @dianayuvs: Tuku legen imbuh pare, Nek kangen njur kudu pie?? #parikan
  • ngemil rambak munine kremes-kremes, mbak kangenku mbok dibales. #parikan
  • RT @nobimachilles: Minyak wangi kanggo dolanan. Dolanan telo wedi konangan. Saben wengi tansah kelingan. Kutho solo dadi kenangan #parikan
  • RT @indaahkurniia: sore-sore nyebul balon, ditaleni centelke teras.. direwangi ngetan ngulon ealah saiki gur dadi tilas #parikan
  • yoi.. RT @rimaprs: “Mending tuku sate timbang tuku weduse, Mending gendakan timbang dadi bojone” . Lirik lagu iki #parikan dudu ?
  • tumbas rujak, sing dodol ngomong nganggo basa ngapak, kowe kena wae pinter macak, ning mbok ya ajar masak. #parikan
  • mlumah neng dipan, pijet karo kerokan. Sing dha menehi kembang ing dina valentinan, isih kalah karo sing menehi kembang saka buku tabungan.
  • awan-awan ngemil kwaci, durung mandheg yen durung entek loro, ealah gagang manci.. ngomong tresna wae isih fals lho! #parikan
  • :)) RT @indaahkurniia: Tuku gulo ning pasar kleco, kui bolo opo reco (–,) #parikan
  • gula jawa dijur dicampur karo katul, ra sah ngomong kangen saben dina yen akhire mung dientul. #parikan
  • nggoreng emping, didol neng pasar nggamping, ra perduli sapa capres sing tanding, sing penting kowe kapan gelem tak sanding. #parikan
  • arep mulai #parikan ki, tulung gawekne wedang teh tape ketan, sing manis ya, sukur-sukur sing dekik tur njawani.

Arsip Parikan 1 Februari 2012

  • bar lali mesti dieling-eling, gek ndang bali selak kangen darling!! #parikan ~ jarene @YunisaKR | lawange bukaken
  • lungo mncing sangu ketan, nk ws dKancing turu Ratan. RT @tentangSolo lawuh kluwih ntek rong cething, tiwas mulih lawange dikancing #parikan
  • Golek rupiah nggo tuku blekberi , yen aku ono salah yo I’m sorry #parikan
  • Yu minten ngemut sepur, cekap semanten anggen kula matur.. *bobok sik ya tuips* #parikan
  • Enek rusa balapan karo kancil, ngaku dewasa jebule kimcil. #parikan — jarene @rudilaksono
  • Nyekel endas kiwo tengen.. nek di gagas malah tambah kangen #parikan — jarene @rezharoby
  • lawuh kluwih entek rong cething, tiwas mulih lawange dikancing #parikan
  • mangan ketan karo si ayu, hey mantan.. ai mis yu.. *ditendang bojone* #parikan
  • Tuku kayu rupane abang.. paras ayu kok mlakune ngambang #parikan — jarene @rezharoby | #memetwit
  • lagi mblender nyambi goyang, ora masalah gender sing penting kasih sayang. #parikan — jarene @rudilaksono | wah medeni kie #salahgaul
  • aku emoh iwak yuyu,iwak yuyu akeh capite.aku emoh bojo ayu,bojo ayu akeh ragate. #parikan — jarene @IbibBoy | #sahih
  • sayur asem sambele trasi, mesam mesem untune mung siji #parikan
  • dandan klimis nyangking tas, fotomu manis mbareng ketemu suarane ngebass *eike ngganteng kan om* #parikan #jebulbencong
  • duwe jangkrik sikile wolu.. etuk nglirik mumpung durung payu #parikan — jarene @rezharoby
  • colomadu omahe mbah mangun, aku gelem dimadu asal kowe gelem diracun.. #parikan
  • Iwak yuyu kejebur kali, i love you @filli_filli. Wihihihii #parikan — jarene @anisafebrina
  • Lagi kere, dioyak kebo. Kok dereng sare, Pakdhe Tentang Solo? #Parikan — jarene @ftwhy | insomnia tingkat dewa mbak
  • Numpak taksi mudhun Balapan. Cah ayu, ana apa kok koe mudhun saka Kayangan?? #parikan — jarene @bethetbaik
  • mangan siomay bareng sepiring nggo wong loro, I love you today and I will love you tomorrow.. #parikan
  • tekan indramayu mung arep tuku dondong, rupamu ayu nanging gegermu bolong *dikeplak susana* #parikan
  • menyang mbalapan banjur tuku timlo, halo kang @rheeanz apa sampeyan isih jomblo? :)) #parikan
  • Tuku lengo etan pasar. Aku lego kowe rung oleh pacar. #parikan — jarene @arletafenty
  • tuku ember karo ayu, i just remember you — jarene @nastitut
  • Teklek kecemplung laut, mending golek timbang ngerebut. #parikan — jarene @brewbre | #sikap
  • awan awan angon wedhus, tak jak ning KUA yo cah bagus :| #parikan — jarene @nurhaa | duh gusti, sing ngajak lanang..
  • menyang wedangan kok durung adus, kuwi pocongan opo permen sugus? #memetwit #parikan
  • Ameh tuku es malah adhiku klayu. I can’t take my eyes of you. #parikan — jarene @arletafenty | lagune miyus iki..
  • Panas2 ngombe es dawet. Ya ampun atiku kesrimpet.. #parikan — jarene @bethetbaik | atimu mbundet mas?
  • mlayu-mlayu tuku jamu, duh cah ayu aku follow awakmu.. *folbek eaaa* :)) #parikan
  • Singo mlayu ngoyak Unto,,, haMung Sliramu sing neng sukmo #parikan — jarene @adeavianto cc @avianacahyaa | wow! #mlipir
  • wajik kletik gulone jowo, when I’m sick doesn’t mean galao #parikan — jarene @rizalvo
  • Marut krambil karo nggodhog indomie. Will you marry me? #parikan — jarene @arletafenty
  • Abimanyu musuhe buto cakil.. I love u more than u feel.. — jarene @AnjarSolo1Tv
  • Tuku siomay dijajakne berbatov, you are my only love.. #parikan

Arsip Parikan 5 Februari 2012

  • gula jawa wedang anget, kowe kie sapa? kok ayu banget #parikan
  • godong tales diuntel-untel, bbm ora dibales rasah do mangkel #parikan
  • kurang sajen mangan combro, mben dina online ya ra entuk jodho #parikan
  • mangan bakmi rasane pedes, Please don’t look at me with those eyes #parikan
  • cewek ayu seneng bowling, bukane ra payu tapi jodhoku dipending #parikan
  • tuku jamu neng nggone mbah mangun, nyawang sliramu marai ngentekne stok sabun #parikan
  • dolan mrene tak suguhi intip, podo ayune ora entuk nyalip #parikan #gebetAdmin
  • Dik Anisa dolanan Panda, Awake perkasa atine esmeralda *yuk cyiin..* #parikan
  • ana menthog awake mecothot, nggoreng endhog kok mencolot-mencolot #parikan #masterchefGagal
  • tanjung perak kapale kobong, mangga pinarak kamare kosong #parikan
  • sega pecel lawuhe tempe, duit ra nyekel bojo ra duwe #parikan
  • Godhong ningkir nggo lalap sega, sing dipikir ora rumangsa! #parikan — @adhiennda
  • Bubur ayam lan bubur lemu, bar wareg ayo mlaku-mlaku. Ora penting opo statusmu, sing penting kowe tresno aku. #parikan — @ennnyok
  • Yu minten ngemut sepur, cekap semanten anggen kula matur..
  • tuku pathi ditinggal nyuru , aa ngerti admin aku ra esoh turu #parikan — @diahkwardani | emang ngerti aku? :p
  • munggah gunung nyurong dokar karo mlaku, mbaaah opo kowe seng nikung pacarku..? #parikan — @septawaende
  • tuku yuyu neng pasar bulu, lg rindu ditinggal turu #parikan — @aldiandrew
  • Mangan bengi marake lemu, Sabar ngenteni single-mu #parikan — @ennnyok | aku single.. *sisiran
  • mancing iwak neng sawahan,nuwun sewu pak nopo njenengan sing maling kumbahan? #parikan — @maulinanana | sumpah sanes kula.. :O
  • rambot kriwil mu nylempit neng mie, aduh dek..will you meried me? #parikan — @septawaende | tenses nya udah bener mas?
  • ndokok sandal neng omah mburi, eh kowe sing mangkal neng sriwdari? #parikan — @septawaende
  • Badan tegak siaaaaap grak. Nyuwun ngapunten mbak, kagungan dongkrak? #parikan — @ehiiing
  • Berbatov awake cemekel, Where there is a love, there are always miracle. #parikan
  • Pipi abang koyo Tomat, hey you, miss you Somat #parikan — @ennnyok
  • lionel messi mangan tempe,sing skripsi ndang drampungne ndee #parikan — @gerjom
  • Masak-masak nganggo Talenan, adem2 ngene enak’e Kelonan #parikan — @ennnyok | yuuuk..
  • manuk gemak maem yuyu, eh nduuk emaakmu ayuu #parikan — @nurdinlathief | Walah!
  • jaka sembung nyembur geni, wani nembung ra kober ngopeni #parikan — @luthfiastanto
  • si Amin bar kesantet, mas admin kapan parikanku di retwett retwett <(?^?)> #parikan — @cindylaga
  • tuku boto cacahe limo, ojo ngaku wong jowo yen durung neng solo. #parikan — @nurdinlathief | SETUJU!
  • Dibutuhkan seorang wanita sabar..baik hati..tahan banting.. Utk menemani hari hari admin @tentangSolo… Pahalanya gedhe lho..
  • tuku tisyu neng pasar maling, I miss you more than anything. #parikan — @muhammadyovi
  • Tuku ciu dicampuri teh.. i love you beibeehhh #parikan — @rezharoby
  • Mangan tahu suwe-suwe bosen. Seko mburi ayu jebule brengosen. #parikan
  • adem-adem ra kemulan, sori dek aku tahan entulan. #parikan — @rudilaksono
  • Dicari wanita khilaf, diutamakan berpengalaman, IPK 5.5 semua jurusan D3/S1, untuk mengisi lowongan hatinya admin @tentangSolo…
  • mangan duren nganggo brambang, nyat pancen koe sing paling tak sayang. #parikan — @TikkaAyuP
  • Tuku tebu etok yuyu… aku duwe telu peluru, yaiku i lope yuu ? #parikan — @endahindul
  • tuku jamu neng nggone mbah mangun, nyawang sliramu marai ngentekne stok sabun #parikan
  • Wong adus dolanan sekak. Wedhus! Moco #parikan marai ngakak :)) — @LifeHackPost
  • Bengi2 ketemu si sekar lagi mangan dele, ra po2 ra duwe pacar neng twitter akeh tunggale #parikan — @rezharoby
  • Ranjani dolanan tali, sing di enteni ra bali-bali #parikan — @cindylaga
  • kutho solo pancen yahut, yen lagi jomblo mbok ojo nglangut! #parikan — @tacimomo | aku kudu piye?
  • tanjung perak kapale kobong, mangga pinarak kamare kosong #parikan
  • Rumput jepang dinggo nambani.. nek disawang soyo ngangeni #parikan — @rezharoby
  • Pak guru ngajari nendang bulus, Ayo turu ojo do begadang terus #parikan — @ukikuki
  • Kutho solo kutho keramat, ra duwe jodo mbok yo diruwat #parikan — @rardiansah | #TIPS
  • Tuku duku, bakule galak. Nyawang sliramu, atiku kaya keselak-selak. #parikan — @andreanisme
  • sega pecel lawuhe tempe, duit ra nyekel pacar ra duwe #parikan #jombloGarisKeras
  • Mepe rambak nganggo kemben. Mbak mbak, kelekmu cukuren #parikan — @ehiiing | mwahahaha..
  • ana menthog awake mecothot, nggoreng endhog kok mencolot-mencolot #parikan #masterchefGagal
  • pengen mangan jambu nanging akeh ulere, kowe cen uaayu nanging marai kere. -.- #parikan — @stephanindra | curcol mas?
  • Tuku rebung ora nganggo ngenyang,tiwas diambung jebul wis due yang #parikan — @A_Rdhani | malah wes mbathi
  • menyang grojogan ketemu prau… mikir gawe #parikan marai galau.. — @fatamoya
  • neng solo dolan maring keraton, sing podo jomblo jodomu rung kelakon #parikan — @pradanahendra
  • Iwak gabus ajar ndodok, percuma bagus yen ora seneng wong wedok #parikan — @ukikuki
  • Enek yuyu balapan karo uler, jane ayu jebule transgender. #parikan — @rudilaksono | teliti sebelum geli
  • numpak atmo menyang kampus, kowe tak trimo mergo bagus. #nekelekmoh! #parikan — @tacimomo | emoh yo wes *mlengos*
  • Nguber maling tekan Tegal. Omonganmu alot kaya bakalan sandal. #parikan — @andreanisme
  • Tuku sego liwet menyang pasar muleh ktemu wong lanang,aku kudu sabar,sabar ngenteni abang trsayang #parikan — @endahindul | delok engkas Dik
  • Dik Anisa dolanan Panda, Awake perkasa atine esmeralda *yuk cyiin..* #parikan
  • Tuku kayu regane selawe,ketemu bakul es doger pas sekaten..eh,Sliramu pancen ayu,tp kumise bpkmu koyo pager kabupaten #parikan — @adhynoe
  • Numpak becak seko purwosari,tiwas macak ora sido diawori #parikan #nangisningkasur — @tieeek
  • dolan mrene tak suguhi intip, podo ayune ora entuk nyalip #parikan #gebetAdmin
  • Neng jurug nonton macan tutul, ayu-ayu senengane ngentul. #parikan — @rudilaksono | ngenes tenan kowe mas
  • jambane waduk colo, ora jembar tp rodo ombo, admine tentangsolo, ampun galau yo #parikan — @nezangekngok | aku kudu piye? :(
  • cewek ayu seneng bowling, bukane ra payu tapi jodhoku dipending #parikan
  • godong tales diuntel-untel, bbm ora dibales rasah do mangkel #parikan
  • Lemari kayu warisan romawi. Cah ayu penekno blimbing kuwi #parikan — @ehiiing | sing lanang malah ngongkon
  • ke solo tumbas ketan, JOMBLO ?? Wes g jaman :D #parikan — @NiLaNiLoSaja | isih jaman mbak.
  • gula jawa wedang anget, kowe kie sapa? kok ayu banget #parikan
  • kurang sajen mangan combro, mben dina onlen ya ra entuk jodho #parikan

Arsip Parikan 19 Februari 2012

  • Gelas gede beling isine banyu, nangis dewe yen eling koe dudu duwekku #parikanJawa — @faridaisfandiar
  • woh jambe dibuntel kacu, nduwe lambe kok gur dinggo mecucu. #parikanJawa
  • mbak ayu dodol onde-onde, I think of you each night and day. #parikanJawa
  • Ana kawat duweke pamanku, ana uler nemplok neng kayu. Muga-muga isih kuwat imanku, saben dina weruh follower rupane ayu. #parikanJawa
  • tuku sawi mung entuk dele pak jokowi tulung aq rabekno mbek dekne #parikanjawa — @aldiandrew
  • blimbing ana telu dimaling bajing,mirang miring ketemune mung guling #parikanJawa — @yuza_taurean
  • tumbas yuyu tekan mangkubumen, with you I feel so very fine. #parikanJawa
  • tandur derep ora diblanjani, tiwas ngarep-arep ora ditemoni #parikanJawa — @adhiennda
  • nonton arsenal neng wedangan..yuk knalan tp jo nganti konangan *modus slingkuh* #parikanJawa — @giasnia | pin bb mu pira? :))
  • Rara mendut sangkuriang, nek lagi kepincut neng ati meriang #parikanJawa
  • tahu susur pasar gemblegan, ati nganggur merga ora duwe gandengan. #parikanJawa #dibahas
  • roti bolu karo tahu susur, malem minggu kok atiku nganggur. #parikanJawa
  • Mlayu-mlayu karo kemu, duh cah ayu guwaken bojomu, trus karo aku #parikanjawa — @Gilangmonyet
  • baguse ra umum RT @giasnia: Temin gowo dongkrak..minn,koe bagus rak??? #twitnyepik @tentangSolo
  • nyangking teken dicegat wewe, obat kangen kuwi di sun sing suwe. #parikanJawa
  • kepacul sikile mlocot, sliramu ngrangkul atiku cekat cekot #parikanJawa — @burhanarfany
  • njaluk payu dodolo wedang asle, jane ayu nanging kok duwe tlale. #parikanJawa — @rudilaksono | kenthir #rauwisuwis
  • dodol buku neng mburi omah, mbake ayu mlakune ora ngambah lemah #parikanJawa — @uchen39
  • Tuku tiner neng malioboro, ngaku enterpreneur jebule germo. → Admin @tentangSolo #parikanJawa — @rudilaksono | MAK JLEB!
  • parangtritis parangkusumo, mbake manis ning ngentekne bondho. #parikanJawa — @gagasyudha
  • tuku iwak bandeng neng pasar nangka, rupaku ngguanteng koyo arjuna #parikanJawa — @Gilangmonyet | matur nuwun lho, Mas..
  • Tuku sapu sing saka wulu, raiso turu sakdurunge krungu i love you #parikanJawa — @kojiroyoudha
  • iso nembang rung iso nggendhing, iso nyawang rung iso nyandhing #LDR #ParikanJawa — @gwndhn
  • Golek teken malah entuk rante, aku kangen terus apa obate? #parikanJawa
  • Tuku jahe nang pasar wesi, mbak`e sing ayu kae dalemipun pundi #parikanJawa — @kojiroyoudha
  • Stasiun tugu ning pinggir kali code, angger mlm minggu kok ra enek bedane. #parikanJawa — @rezharoby
  • Legi-legi rambak maluku, ojo grogi mbak, nek ketemu aku #parikanJawa — @RicoSamodro
  • pasoepati manahan solo, nek wis gatuk ning ati, ayo gek ndang gae anak loro | @tentangSolo
  • ana kayu digawe dipan, cah ayu kok saba prapatan. *jebul kunti* #parikanJawa — @andi_mulya
  • teliti sebelum geli RT @frey_schTz: @tentangSolo tuku ciu neng bekonang, rupamu ayu tp sayang kowe lanang. #parikanJawa
  • neng pasar weru tuku karung goni, arep mapan turu ora ana sing ngancani. #parikanJawa
  • nasib #jombloPermanen RT @Soenu: Godhong waru suwek pinggire, tiwas dirayu ono sing duwe. #parikanJawa @tentangSolo
  • mangan grontol rasane asin, nek atine wes nyantol aja isin-isin. #parikanJawa
  • uripmu mesti sederhana… #ngirit “@rudilaksono: @tentangSolo rambut gondrong jenenge very, lupute ndangkrong yo RRI. #parikanJawa
  • Bambang, Mas.. RT @Soenu: Godhong waru digawe jamu, bocah ayu sopo jenengmu? #parikanJawa @tentangSolo
  • iwak mas dicampur melon, aduh mas alon-alon #parikanJawa | *sing nyetir*
  • gula batu digawé saka tebu, jaré tukang batu kok kuwat tuku sabu! (kelingan berita tipi mau) #parikanJawa
  • suk manèh aja kelalèn raup, yaaa… “@gagasyudha: @tentangSolo Tuku panci neng sar legi, goleke mahasiswi olehe banci”
  • genah ngapusi!!! “@mamang_tse: @nonlucia @tentangSolo gaman rencong dudu tombak..sanajan aku bencong gonku iso ndangak!!”
  • aja curhat nèng kene! :) “@bayuajiik: Ra mangan marai kuru,men kuat ngombe jamu.|aku ra isoh turu,goro-goro mikir sliramu. #parikanJawa
  • gelut wae yuk! RT @nonlucia: Ana panci melamin isine bakso, iku banci apa admin @tentangSolo??? #parikanJawa
  • Hiii…geliii… “@mamang_tse: @tentangSolo iyawk,tuku panci ning pasar legi..enek banci anune gedi,hahaha”
  • mangan grontol nganggo garu, tangan ngowol janggut asu… #parikanJawa tur pekok
  • Jumat wengi jarene akeh setan, ora gur ngenteni ning butuh kepastian! #parikanJawa — @adhiennda
  • mesakaké… “@mamang_tse: @tentangSolo numpak andong ning kuta solo..kedupak bencong cangkemku nyoro#melu-melu parikan”
  • wedhusmu pira, kok rekasa olèhé makani??? “@febbrianatyas: @tentangSolo golek suket neng bandungan, kula trensa kalih panjenengan *eaaaa”
  • Pagupon omahe emprit, pengen kelon malah ditinggal ngetwit. #parikanJawa
  • ana banci asah-asah panci, rumangsa ngimpi, jebul nglindur ngasahi panci… lho! #parikanJawa
  • nunggu sliramu aku sabar kok, Dik. RT @adhiennda: @tentangSolo numpak dokar mlakune ngulon, Wong sabar mesthi kelakon #parikanJawa
  • ndang nèng alun-alun, mipik kacamata “@uchen39: @tentangSolo tuku jangkrik diwadahi panci,tiwas tak bribik jebule banci”
  • sorry, jack, aku pilih nembak mbakyumu.. “@Berlianmaha: @tentangSolo mangan ketan sambi moco buku, hei gebetan kapan nembak akku #wisgaring”
  • Tuku banyu ning purwodadi… Ayu ayu kempole ndadi #parikanjawa @tentangSolo
  • ngombe ciu apa racun tikus wae “@Sadewa_115: @tentangSolo Gawe gribik, nggo buah melon | Tiwas dibribik, jebul e ws duwe calon #parikanJawa”
  • Tuku jarik neng Ngarsopuro, sing dilirik jebul ra rumongso. #parikanJawa — @katykatkath
  • Umpomo tanganku dadi suwiwi , aku tersno mbakyu, tulus saking ati #parikanJawa — @hanghangbrima
  • Jambu ijo urip nang alas, wes nduwe bojo kok ijik nggragas! #parikanJawa — @adhiennda
  • ya ampuunn… “@mursid88: andy lau ngemut mawa, sing galau admin sing tuwa. #parikanjawa @tentangSolo”
  • Mbak rahayu ngemuti sapu,percuma ayu nek ra gelem karo aku #parikanjawa cc: @tentangSolo
  • car free day dinané minggu, jaréné kéré kok nyekelé garpu… #keresukses #parikanJawa
  • paging pak @jokowi_do2 “@gerjom: @tentangSolo buah duren buah kiwi,walikota keren yo tetep…PAK JOKOWI #parikanJawa”
  • kirik cilik mangan coro, isih cilik kok wis ndholo… #parikanJawa

Arsip Parikan 29 April 2012 – Tema: Gajian

  • nyindiiir.. RT @septawaende: mangan mendowan karo Timlo. Bar gajian kog jek Jomblo. #parikan
  • arum manis dodolane neng wetan prapatan, mbake sing manis marai atiku rasane gajian katresnan. #parikan
  • RT @BackpackerSolo: Akeh wong tabrakan, nganti keno amnesia. Nabung duit gajian, nggo dolan keliling Indonesia #parikan
  • karo aku wae ngirit, Mbak.. RT @septawaende: udan deres mending ra metu. Gajian ku ludes ngopeni sLiramu. #parikan
  • kenthongan dithuthuk ping telu, nek wis gajian arep tuku Lamborgini sing rodane telu. #parikan
  • mbok Paijan lambene mecucu, nek wis gajian terus ndang entuk jodho ngunu? ngok! #parikan
  • RT @aldilahwisnu: Kuto solo kutone endah lan elit. Tanggal tuo siap-siap di atungi arit. #parikan #bojonengamuk
  • :))) RT @septawaende: preng cagak radio, leh kerjo nganti njengkeng.. Gajine thanks to bro.#parikan
  • #horangkayah RT @anindck: Mbah wawan untune copot, bar gajian aku meh tuku pajero sport :p #parikan
  • iki » @rudilaksono RT @TaufanYN88: tuku ketan neng sriwedari, sopo sing gajian menggok RRI? #parikan
  • RT @imajinasiku: pitik’e mumet mubeng2, gaji sitik penting ati seneng #parikan
  • ngemil rambak ning nduwur kapal, gajiku mundak tresnamu banjur diobral. #parikan
  • soal mencongak » RT @rudilaksono: Udan-udan mangan melon, mentang2 bar gajian langsung ngejak ______ (isi dewe). #parikan
  • meluuu, shi jack? RT @TaufanYN88: ngombe degan dijegoki asu, bar gajian wayahe nyusu #parikan
  • jatah preman ya.. :| RT @aldilahwisnu: iwak teri dicampurke neng bakmi, give your salary to me! #parikan
  • rungokne mas @fantasianang » RT @imajinasiku: numpak madiun jaya seko balapan, percuma gajian nek ora nggo ngisi tabungan #parikan
  • Son Goku mangane iwak pitik, gajiku lan tresnaku mung kanggo kowe, Dik.. #parikan
  • Yuk! kapan wangsul Sala, Mbak? RT @ryenRismu: Tumbas kain satin werno abang..Yook mas admin sek wes gajian, aku dijak wedangan #parikan
  • parikane kereen RT @arinarinna: Dolan ning banyumas ketemu konco kuto. Dompet kosong “kesel mas”, bar gajian “Mas ayo to” #JajanNde #parikan
  • RT @anindck: Gajian ra gajian tetep wae ra payu, never mind I find someone like you :* #parikan
  • #SriwedariUnite » RT @rudilaksono: Pancen ra penak mangan karo njengking, mbak e sing gajian mbok aku di-booking :D #parikan
  • mbak Maryatun pengen twitteran, sedina kaya setaun nek pas nunggu gajian. #parikan
  • mulai nikung admin ki.. RT @xboojel: bang roma numpak xenia. gajian pertama tetep tak wenehke dek @gasnia #parikan #tetep
  • cowok sing endi meneh sing mbok rayu? :p RT @rudilaksono: Melu #parikan nyambi gelungan, pendak gajian kok ganti pasangan.
  • RT @adityaapdead: Ngombe ciu wayah udan, trambule trambul tahu .. Heh cah ayu ssk ak gajian, gelem ra tak jak nonton SuJu ?? #parikan
  • atiku sing nganggur.. :* RT @giasnia: Nyirami taman nganggo banyu keran..pie meh gajian nek koe wae pengangguran #parikan
  • RT @aldilahwisnu: duwe gaji jajan bakso semanggi, ati mung siji kok yo dibagi-bagi #parikan
  • whaa iki.. RT @arinarinna: Emprit cilik kuru swiwine raiso mabur. Rung gajian tinggal turu, bar gajian bojone gantian sing nglembur #parikan
  • mas..aku luwe mas.. RT @omdjin: Malem senin mesti ngetwitt #parikan, sakne tenan ki admin koyone cen urung gajian :))
  • *pukpuk nganggo sekop* RT @rudilaksono: ngombe es degan cemilane ampyang, gajian ra gajian tetep ra due yang. #parikan
  • mbaaak -____- RT @imajinasiku: mlaku2 ngetan, bagusmu mung pas gajian #parikan
  • mwahaha.. RT @anindck: Adekmu rambute kriwil, bapakku dosen pertanian, tanggal tuwo rupamu kiwil, bar gajian malih adam jordan :D #parikan
  • ngombe es degan cemilane ampyang, gajian ra gajian tetep ana sing sayang. #parikan
  • nyaur utangan kotang? #eh RT @imajinasiku: mas’e neng PGS tumbas kotang, wayah’e gajian mung nggo nyaur utang #parikan
  • ealaaah.. RT @anindck: dolanan parikan ngombe teh kampul, bar gajian masnya siap dientul #matre :p #parikan
  • monggo mas :) RT @xboojel: rambut kondean menek wit kelopo. aku durung tau gajian melok dolanan #parikan ora opo?
  • RT @imajinasiku: kekaean motto marakke bodho, gajine ndang diblanjakke mumpung rung ndue bojo #parikan
  • seminggu ya wis entek RT @linaadh: nginggati polisi ora sengojo malah kepapasan, gajian kui koyo menstruasi tekone sesasi pisan #parikan
  • « Lee Min Ho wae RT @wide_89: ngarep pegadaian ono warung rawon Rung gajian raisoh nonton @siwon407 :p #parikan
  • Nah! RT @maradonatigana: lungo ning pasar Kabangan jupuk tabungan, percuma gajian nek gak nduwe gandengan #tetepgalau #parikan
  • mbah Kromo lagi mancing, tanggal tuwa mangane sega kucing. #parikan
  • ndang turu sesuk sekolah.. :p RT @nindyansya: Sule dolanan panah keno untune Narji, aku jek sekolah dadi ra entuk gaji (ˇ_ˇ”) #parikan
  • asiik.. RT @AnantaHarya: sopir dokar celukane bajingan..ati dadi bungah merga bar gajian. #parikan
  • Ayumi hamazaki dolane neng kuburan, #parikan bengi iki temane gajian. #tanggalTuwa
  • yuuuk.. RT @imajinasiku: @tentangSolo mlaku2 sore2, ayo ndang dimulai #parikan ne
  • gajahan panggon kewan sing duwe tlale, meh mulai #parikan nanging kok wetengku luwe..

Arsip Parikan 2 Januari 2013

  • tapi dik.. RT @altaliciouss: Ngombe jamu dinggo kemu. Aku pengen dadi yangmu, dudu adhimu. #parikan
  • cc mpok nori.. RT @donnywh: iwak mas dicaplok buto, rong ewu telulas sido rabi to? *nomention #parikan
  • #uhuk RT @altaliciouss: Mila Kunis ambune amis. Kowe pancen manis, ning sayang lambemu lamis #parikan
  • kapok! :p RT @Artianitia: Ora mantep yen ora ngadhep kaca. Tiwas ngarep-arep, jebul gur dianggep kanca. #parikan #friendzone
  • codhot mangani rambutan, hah kowe pedhot.. sejak kapan? *njuk siap2 nampani* #parikan
  • awan-awan sisi umbel, rambut cendhak kocomotonan kuwi pancen pacar-able.. #parikan
  • :))) RT @baguskhasiatnya: mandeg kretek mepe kotang.. rupamu buthek koyo duduh tumpang. #parikan
  • kowe banget :)) RT @hajirizky: mlayu mlayu ngoyak wong renang, rupa mu wagu sajak’e ra nduwe yang. #parikan
  • kangmas gathutkoco dandan harajuku, kadoku ora neko-neko.. nyawang esemu wis marai bungah atiku. #parikan
  • surhat? RT @ayurose: Bar ngepel terus dipepe, Aku anyel banget di-PeHaPe!! #parikan
  • *langsung sisiran* RT @altaliciouss: mangan bakwan dipyuri wijen. Sapa gelem kenalan? Aku isih ijen #parikan
  • nggoreng rambak dinggo lawuh sandingan tahu, dekik pipimu jero men mbak.. marai atiku kejeglong yen nyawang sliramu. #parikan
  • LOL RT @Indroaziz: Ngombe susu ojo dicampur es teh, mbak kowe ayu tapi kok anakmu mbarep kabeh. #parikan
  • preeett.. RT @yohanes_yodh: mubeng pasar malem nganti pegel. keep calm and dating beautiful girl #parikan
  • RT @oyiepp: kripik tahu diwadahi tumbu, yen nyepik aku ojo konangan yangmu #parikan
  • huahaha.. kene pangku pakdhe.. RT @pejredd: ngunyah bantal kelilipen derkuku. tak kenal maka tak pangku. #parikan
  • menyang Solo mampir Laweyan, sing durung ketemu jodho aja mung nunggu pedhotan. #parikan
  • waduh.. RT @keeeket: mangan iwak bandeng ning ngisor waru, mas ngganteng aku ngesir adhimu. :D #parikan
  • dandan mlipit lipstikan neng lambe, terus terusno le ngetuit.. jodhomu piye kabare? #parikan
  • skubidu-bidu wer ar yu, mau ngguya-ngguyu kok saiki dadi mecucu.. #parikan
  • iwak bandeng iwak mas, ngganteng yo ngganteng ning rasah bandhonan to mas.. :| #parikan
  • antri neng mburiku.. RT @yohanes_yodh: menyang amplas golek kado, rongewu telulas kudu entuk jodo #parikan
  • mangan lawuh iwak teri, ngombene banyu kendhi, untu wae dipageri, tresnamu nyang aku ora mbok jagani. #parikan
  • nonton emyu lawan wigan, sing ra isoh turu ayo #parikan.

Arsip Parikan 6 Februari 2013

  • wis tletik ora sida udan, tiwas disepik akhire kakak adikan. #parikan
  • nyang Bekonang mampir pasar tumbas cething, sing pengen nduwe yang, jajal latihan kangen karo cagak ting. #parikan
  • wit rambutan neng tengah kuburan, kesel ati lan pikiran, dijak bbm’an malah ngadmin parikan. :)) #parikan
  • mlendhungne balon njur mbledhos amarga kena ri, aja ngaku yen kowe lakon, mundhak jodhomu tekane keri. #parikan
  • nganggo suwiwi aja mung disampirke, yen wis siap move on kuwi atine ya aja disetandratke *gage mlaku*. #parikan
  • RT @listoSoe: mancik ndingklik karo nyanyi lagu, mbribik koq kesuwen, waguu.. #parikan
  • nggerus meneh yen kakak-adikan RT @RepublikParikan: menyang Godean bablas Saradan, mbribike pacaran entukane tetep sahabatan. #Parikan
  • WisBiyasa™ RT @antooonioxyde: jangkrik cilik jangkrik e upo, tiwas mbribik ditikung konco. #parikan
  • haiyah, samsoyo njundet :)) RT @didinu: : Teh kothak teh botol. Gundule buthak, nyekeli teh botol.. #parikanNjundet
  • ampyang gulane jawa, dipangan karo ngombe banyu klapa, ra sah sok milang terus sok teka, kowe dudu dhemit ta? #parikan
  • mepe amben neng nduwur kalen, timbang balen mending kecemplung kalen.. #parikanNjundet
  • Hahaha..huss! RT @antooonioxyde: tuku cawet neng klithikan , tweetmu ruwet koyo senar layangan . :D #parikan
  • RT @listoSoe: cah selow ki nyet jarene peni, Solo ki nyet ngangeni. #parikan
  • bathok bolu diirisi gedhang ben rasane gurih, stalking twitmu rasane kaya ngiris brambang, perih! #parikan
  • RT @viaojack: tuku kasur ning kartasura, tresnaku ora mung sauntara. #parikan
  • kembang jambu lagi mekrok wis dipangan wedhus, lurus nututi lampuning atimu, mlipir ngiwa mlaku terus. #parikanBangjo
  • neng njerone guci ana truwelu.. aturane katresnan kuwi, yen nikung kudu nggatekake rambu-rambu. #parikan
  • neng ngomahe Atin disuguhi pepes tahu, kowe sing marai yakin lan raguku dadi gegamaning atiku. #parikan

Comments

comments

15 Responses

  1. Endy ade irawan says:

    Wajik klethik gulo jowo,
    bAcuT diblibik,diuntal w0ng liy0,

    adD mE(ENDY ADE IRAWAN)

  2. kecils says:

    tuku bakso neng wonogiri
    wis entek

  3. kecils says:

    awam-awan ngombe teh anget
    yen tak sawang kok marahi mumet

  4. kecils says:

    tuku laptop neng center point
    ojo lali gowo duit

  5. kecils says:

    mlaku-mlaku neng pasar klewer
    melu aku sing lambene dower

  6. Rakyat'zz Strs'zzz says:

    iwak bebek
    iwak teri
    wesss reeeekk
    ayuuuk ngopi

  7. Jos says:

    Update status dikiro kopas
    Wes jian bentukmu koyo ampas

  8. Cadewo says:

    Karang pandan tawang mangu kadung kencan ra ketemu

  9. Mas Bagoes says:

    Waduh aku tertarik rek parikane uapik tenan, salam

    Suroboyo dalane resik..
    Kerikil anake watu….
    Nek gak percoyo tako’o disik -
    Isok dipikir-pikir karo melaku.

    Jeruk purut kerat kerut =
    nok ndukor mejo dirubung semut…
    aku nurut gak kurang nurut…
    Rak saking peno yo sing kebacut

    Sayur kupat duduh santen, menawi lepat nyuwun ngapunten

  10. Tunggul Praptono says:

    Sor koro ono gemakke …. nemu rondho sak anakke

  11. Satrio bagus says:

    Tuku labu, i love u…

  12. gan den says:

    nyangking ember kiwo tengen
    lungguh jejer go tombo kangen

  13. Joko says:

    Uwoh mlinjo karo susu
    duwe bojo koyo asu

  14. elsya may listyani says:

    sae banget parikane…
    Tp akehe nggo wadon

Leave a Reply